10 autobuse Transmixt vor purta mesaje de mediu! Firma de transport se alătură ADI Deșeuri în campania de informare!

Transmixt se alătură campaniei de conștientizare și informare derulată de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA.

Operatorul de transport public Transmixt Bistrita a înțeles importanța campaniei derulate de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA și a răspuns pozitiv propunerii de parteneriat prin punerea la dispoziție cu titlu gratuit a 10 autobuze și microbuze care operează pe rutele județene.

Astfel, cetățenii județului nostru vor vedea mijloacele de transport public personalizate cu mesajele campaniei de conștientizare și informare aflată în plină derulare.

Doresc să-i mulțumesc domnului Melente Horoba de la Transmixt Bistrita pentru că a înțeles importanța transmiterii mesajului nostru la un număr cât mai mare de oameni și pentru că a acceptat să participle la efortul comun de a avea un județ mai curat.

Sperăm să schimbăm modul de gândire al oamenilor cu privire la gestionarea deșeurilor și să colectăm selectiv deșeurile reciclabile pentru a proteja mediul înconjurător și sănătatea noastră. – a transmis Cristian Niculae, directorul ADI Deșeuri.

error: Content is protected !!