Bistrițeanul Raul Dolha, șef de promoție la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca

Motiv de bucurie și mândrie în familia comisarului Stelian Dolha de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud și a medicului Florina Dolha!

Unicul fiu al celor doi, Raul, a terminat Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și nu oricum, ci șef de promoție.

Un băiat de 10, la propriu! Șef de promoție la Facultatea de Matematică și Informatică! Felicitări, Raul!”, a transmis tatăl tânărului.

Și astfel s-a încheiat și facultatea: Șef de Promoție Matematică și Informatică, cu 10. Felicitări, Raul!”, a transmis și mama tânărului.

Raul Dolha a absolvit Colegiul Naţional ”Liviu Rebreanu” Bistrița în anul 2021, profil Matematică-Informatică, fiind admis în același an pe locul doi la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Trei ani mai târziu, acesta a finalizat studiile universitare ca șef de promoție.

One comment

  1. Muresan L liliana .

    Foarte frumos ! Felicitari absolventului si parintilor ! Multe succese in continuare ! Lili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!