FOTO: Intersecția de e Odobescu „produce” încă un accident: mașină răsturnată pe gardul bisericii!

Un accident clasic pentru intersecția de pe Odobescu s-a produs miercuri după-masă, în jurul orelor 16. Impactul a fost destul de puternic, iar una din mașini a fost proiectată pe gardul bisericii.

Cauza accidentului: neacordare de prioritate! Persoanele implicate (2 femei si 1 copil) au fost rănite ușor

Se pare că șoferița autoturismului Renault Megane, care circula pe str. Dogarilor a intrat în intersecție și NU a acordat prioritate autoturismuui marca VW Golf, care circula pe direcția George Coșbuc – Odobescu.

În urma impactului, autoturismul Renaul Megane  (care NU a acordat prioritate) s-a răsturnat pe o parte, iar mașina VW Golf a suferit daune importante în partea din față iar șoferița de 21 de ani a fost rănită ușor la picior.

În autoturismul marca Renault Megane se afla un copil, care în urma impactului a suferit leziuni minore.

”Un autoturism condus de o femeie de 30 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o tânără de 21 de ani din Salva. În urma impactului a rezultat rănirea unui minor de 7 ani din cel de-al doilea autoturism, precum și a șoferiței de 21 de ani”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Intersecția respectivă este semnalizată cu semnul STOP, dar adesea vizibilitatea este redusă din cauza mașinilor parcate neregulamentar. De asemenea, intersecția reprezintă un real pericol pentru persoanele din afara Bistriței (care NU cunosc zona și NU observă indicatorul STOP).

Din fericire, la momentul producerii accidentului, niciun pieton NU se afla în zonă!