Miercuri se colectează sacul verde în municipiul Bistrița și în localitățile componente

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud anunță că miercuri, 15 noiembrie, în municipiul Bistrița și localitățile componente se colectează sacul verde destinat deșeurilor reciclabile din sticlă.

Programul de colectare a sacului verde va începe de la ora 08.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Având în vedere că programul de colectare a sacului verde începe mai târziu, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara. Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți iar operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți. Vă rugăm să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele și să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să nu scoateți alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru. Miercuri 15 noiembrie se va colecta strict sacul verde. Contribuie și tu la eforturile noastre de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat, colectează separate corect deșeurile reciclabile și scoate-le în fața porții conform programului de colectare”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Programul de colectare pentru anul 2023, aferent fiecărei localități din județ, poate fi consultat pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!