2 bistrițeni au prins funcții cu greutate în Partidul Verde la nivel național: Cristian Țetcu e prim-vicepreședinte iar Ștefan Anbruș e secretar executiv!

Cristian Țetcu, președintele filialei Bistrița-Năsăud a fost ales prim-vicepreședinte al Partidului Verde, iar secretarul filialei Bistrița-Năsăud,Ștefan Anbruș a fost ales secretar executiv în Biroul Permanent Național.

Partidul Verde are o nouă conducere!

„Verzii români demonstrează astfel că politica în România se poate face și altfel, cu oameni integri, bărbațiși femei, tineri și vârstnici, care se remarcă profesional prin forțe proprii și care sunt în măsură să imprime o nouă viziune politică.În țările în care sunt la conducere, sau deținpoziții importante, verzii au dovedit căsusțininteresulcetățenilor.

 

Partidul Verde va face o altfel de politică, marcată de transparență, participativă, centrată pe interesul cetățeanului, cu obiective stabilite pe realități concrete și cu perspective clare de dezvoltare a României în toate domeniile. Va fi vocea cetățeanului român la forurile internaționale, sprijinind interesul României.

Adi-Maria Simoiu singura femeie aleasă președinte a vreunui partid politic din România

Începând de duminică 17 februarie 2019, Partidul Verde are o nouă conducere, doamna Adi-Maria Simoiu fiind aleasăpreședinte al verzilor români. Astfel, Partidul Verde este singurul partid politic din România care și-a ales o femeie președinte.

Adi-Maria Simoiu, este lector la Universitatea din Craiova, doctor în chimie, fost inspector, timp de peste 10 ani, la OrganizațiaInternațională pentru Interzicerea Armelor Chimice, organizație care a primit premiul Nobel pentru pace în 2015.
Alegându-și la nivel de conducere o femeie, Partidul Verde dovedește că face parte din familia partidelor moderne europene, în care egalitatea de șanse și promovarea femeii pe criterii de competență este orealitate.

Partidul Verde adresează, deci, prin Președintele său, chemarea tuturor româncelor, recunoscute pentru potențialul intelectual și creativ, dornice să se implice în viața comunității, să vinăalături de noi.

Partidul Verde din România, partener apreciat de familia verzilor europeni, își dorește să fie alternativa de care România are nevoie, acum.” – a transmis Partidul Verde într-un comunicat.

error: Content is protected !!