Doi „șmecheri” din Viile Tecii (20 și 24 de ani) au fost închiși pentru vătămare corporală!

Doi tineri din localitatea Viile Tecii, unul în vârstă de 20 de ani și altul de 24 de ani, au fost închiși pentru săvârșirea unor infracțiuni de vătămare corporală.

În ceea ce îl privește pe tânărul de 24 de ani, acesta a fost condamnat la 4 ani de închisoare, în vreme ce colegul de faptă (de 20 de ani) va sta 2 ani într-un centru educativ.

La data de 20 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii și o sentință penală prin care s-a dispus măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ. Astfel, ieri, 20 octombrie, un tânăr de 24 de ani, din Viile Tecii, condamnat la pedeapsa de 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, a fost dus în penitenciar de polițiști. Măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ a fost emisă pe numele unui tânăr de 20 de ani, din Viile Tecii, fiind dispusă pe o durată de 2 ani, tot pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cei doi tineri au fost prinși de polițiști și duși să își execute pedepsele.

error: Content is protected !!