23 – 25 aprilie, Zilele Porților Deschise la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița

În perioada 23 – 25 aprilie, Liceul Tehnologic Agricol Bistrița va organiza Zilele Porților Deschise, eveniment în cadrul căruia vor avea loc o serie de activități destinate atât elevilor, cât și vizitatorilor care vor trece pragul unității de învățământ.

Potrivit directorului unității școlare, Claudiu Șular, în data de 23 aprilie va avea loc ”Agro Expoziția de Primăvară”, care va cuprinde prezentarea utilajelor, logisticii și tehnologiei moderne de care Liceul Tehnologic Agricol Bistrița dispune.

De asemenea, vor fi organizate expoziții de produse alimentare și de animale și vor avea loc dezbateri tematice adresate mediului de agro-business, fermierilor și persoanelor interesate de educația agricolă.

Producătorii și procesatorii din domeniul agricol, fermierii și asociațiile crescătorilor de animale, precum și distribuitorii de utilaje, logistică și tehnologie modernă destinate domeniului agricol, care doresc să participe la “Agro Expoziția de Primăvară” de la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița, se pot înscrie până joi 4 aprilie 2024, ora 16.

Expoziția și activitățile din cadrul Zilelor Porților deschise la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița sunt destinate și elevilor din școlile care se vor afla în săptămâna ”Școala Altfel” sau ”Săptămâna Verde”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Județeană Bistrița – Năsăud și Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR-Mândru că sunt fermier).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *