29 mai – Ziua Porților Deschise la extensia Bistrița a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade”

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, organizează miercuri, 29 mai 2024, începând cu ora 09:00, evenimentul Ziua Porților Deschise la UMFST G.E. Palade Târgu Mureș – extensia Bistrița.

“Evenimentul va avea loc în campusul de pe str. Toamnei, nr. 1A, iar în cadrul acestuia ne propunem să le prezentăm elevilor oferta educațională pentru anul universitar 2024/2025 (programele de studii de licență Asistență medicală generală, Tehnică dentară și Asistență de farmacie), oportunitățile și facilitățile existente” – spun reprezentanții UMFST.

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș a deschis extensia Bistrița în toamna anului 2022 și în prezent oferă trei programe de studii: Asistență medicală generală, Asistență de farmacie și Tehnică dentară.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a anunțat că pe strada Toamnei va construi un campus universitar pentru studenții de la extensia Bistrița a UMFST G.E. Palade din Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!