300 locuri de muncă de bucătar, chelner şi cameristă în regiunea Voralberg din Austria pentru sezonul de iarnă 2018-2019, prin intermediul Reţelei EURES

btr

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 300 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier în regiunea Voralberg din Austria. Sunt vizate posturi de bucătar, chelner şi cameristă.

Voralberg este regiunea cea mai vestică a Austriei, fiind cunoscută ca o regiune în care se practică sporturile de iarnă. Diferite pensiuni şi hoteluri de 3, 4 sau 5 stele din staţiunile din munţii Alpi caută pentru sezonul de iarnă 2018-2019, bucătari, chelneri şi cameriste.

Oferta de muncă venită prin Serviciul Public de Ocupare austriac (Arbeitsmarktservice-AMS Osterreich) însumează 300 de locuri de muncă, după cum urmează:
– Bucătar: 100 posturi;
– Chelner: 100 posturi;
– Cameristă: 100 posturi.

CONDIŢII

Candidații pentru posturile de bucătari și chelneri trebuie să deţină o diplomă de calificare în domeniu și o experiență de cel puțin un an de muncă şi să vorbească engleza şi/sau germana ( pentru bucătar: limba germană nivel A2 sau limba engleză nivel B1; pentru chelner: limba germană nivel B1 şi limba engleză nivel A2).

Cameristele trebuie să vorbească germana (nivel A2), să aibă experiență de cel puțin un an de muncă independentă și orientată spre servicii.

Salariul net este de până la 2.000 de euro/lună, astfel: – bucătari: între 1.500-2.000 euro net/lună; – chelneri: între 1.500-1.900 euro net / lună; – cameriste: între 1.400-1.600 euro net/lună.

Contractul de muncă este sezonier (decembrie 2018 – aprilie 2019), iar programul de lucru este de 48 sau de 54 ore pe săptămână.

MOD DE APLICARE

Se transmite C.V. -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator în limba germană, la consilierul EURES din regiunea Voralberg, Austria Dietmar Müller, la adresa de e-mail: dietmar.mueller@ams.at şi doar pentru monitorizare (fără feedback) la corina.suciu@sb.anofm.ro. 

Persoanele cu domiciliul în județul Bistriţa – Năsăud preselectate în urma transmiterii CV-ului, vor fi contactate ulterior de catre consilierul EURES din cadrul AJOFM Bistriţa – Năsăud pentru a participa la o selecţie care se va organiza cel mai probabil în luna septembrie, la Sibiu. 

Oferta de muncă este valabilă la nivelul întregii ţări.

Termen limită pentru aplicare: 31.08.2018.

error: Content is protected !!