32 de proiecte vor beneficia de finanțare nerambursabilă de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

Un număr de 32 de proiecte depuse de persoane fizice, asociaţii și fundaţii vor beneficia de finanțare nerambursabilă de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în vederea implementării. Administrația județeană va aproba lista beneficiarilor în ședința ordinară din 25 aprilie.

”Au fost depuse la registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud un număr de 33 de proiecte pentru domeniile: ”Tineret”, ”Cultură”, ”Protecţia mediului, interdisciplinar”, ”Social” și Sport”. Proiectele depuse au fost evaluate de către comisiile de evaluare a proiectelor care vor beneficia de finanţare nerambursabilă din bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud în anul 2024. Conform rapoartelor întocmite de comisiile de evaluare, din totalul de 33 proiecte depuse, au fost propuse pentru a obţine finanţare nerambursabilă de la bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud un număr de 32 proiecte, a căror valoare totală este de 300.000 lei”, se arată în documentația atașată proiectului de hotărâre.

Astfel, proiectele selectate pentru a beneficia de finanţare de la bugetul județului Bistriţa-Năsăud pe anul 2024 sunt:

În vederea asigurării accesului cât mai rapid la fondurile alocate beneficiarilor selecționați, încheierea contractelor de finanțare nerambursabilă cu aceștia se va realiza în termen de maxim 30 de zile de la data publicării rezultatului final al sesiunii de selecție de proiecte.

Derularea contractelor de finanţare nerambursabilă care se vor încheia între beneficiari şi Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud va fi monitorizată de către structurile de specialitate ale administrației județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!