Robert Sighiartău: ”Bătălia din 6 decembrie este decisivă pentru dezvoltarea României. Avem nevoie de patru ani de stabilitate, de patru ani fără PSD”

Deputatul Robert Sighiartău, care ocupă prima poziție pe lista PNL Bistrița-Năsăud pentru Camera Deputaților, este de părere că alegerile parlamentare din data de 6 decembrie reprezintă o ultimă bătălie împotriva PSD, luptă în care este decis să se implice pentru a contribui la dezvoltarea României.

”După victoriile PNL la europarlamentare, prezidențiale și locale, sunt gata să mă implic în bătălia din 6 decembrie contra PSD. Este bătălia decisivă pentru dezvoltarea României. Ca să dezvoltăm România avem nevoie de patru ani de stabilitate, de colaborare între Președintele Iohannis, Guvernul PNL și Parlament, de patru ani fără PSD”, spune Robert Sighiartău.

Liberalul bistrițean va candidapentru un nou mandat și va deschide lista PNL Bistrița-Năsăud pentru Camera Deputaților.

Acum patru ani, am venit în Parlament cu experiența mea din business și cu ce m-au învățat părinții: să respect munca și morala creștină, căci nu există zidire trainică fără temelie solidă. Am arătat că se poate. De pe băncile opoziției, am reușit să trec patru legi pentru români – creșterea alocațiilor, indexarea alocațiilor cu rata inflației, eliminarea supraaccizei la carburant și a supraimpozitării contractelor part-time. Legile mele au venit în momente de criză pentru părinți, ale căror venituri fuseseră spulberate de inflația produsă de PSD, în momente grele pentru antreprenori și transportatori, când carburantul ajunsese aici mai scump decât oriunde în Europa, și pentru românii care munceau cu contracte de 4 ore, dar erau impozitați ca pentru 8 ore. În patru ani de opoziție, am câștigat experiență administrativă, politică și umană”, a mai completat sursa citată.

Pe locul doi pe lista PNL Bistrița – Năsăud pentru Camera Deputaților se află Diana Morar – secretar de stat în Ministerul Justiției. La Senat, pe prima poziție se află liberalul Ovidiu Florean.

2 comments

  1. este regula PNL numai oligofreni să fie in partid, pe bune se laudă cu nimic.

  2. Balan Marius -Horea

    Daca o lasati mai moale cu DRUJBA pe la oras atunci va votez la Parlamentare !

error: Content is protected !!