PMP și-a depus listele la parlamentare! Ionuț Simionca – locul 1 Camera Deputaților, Caius Cârcu – locul 1 la Senat!

Organizația PMP coordonată de Ionuț Simionca și-a depus astăzi listele pentru alegerile parlamentare! La alegerile locale, PMP a obținut 14.000 de voturi pe Județ (11%), iar Ionuț Simionca a obținut aproape 4.500 de voturi pe Bistrița (circa 16%).

Sloganul PMP: „Bistrița-Năsăud pe primul loc. Continuăm împreună!”

Este important să știți că eu în Parlamentul României am fost de departe cel mai harnic parlamentar al județului Bistrița – Năsăud. Am peste 160 de propuneri, legislative, din care 20 au devenit legi. Am luat cuvântul și am luptat pentru bistrițeni de la Tribuna Parlamentului de peste 240 de ori. Am încercat să-i reprezint pe bistrițeni cu onestitate, cu demnitate și să-i pun pe primul loc. Pentru mine, bistrițenii au fost pe primul loc!

Toate proiectele pe care le-am inițiat și le-am dus în Parlamentul României au fost făcute din discuțiile  cetățenii județului Bistrița Năsăud, au fost propuse din discuțiile cu primarii județului, cu oamenii de afaceri…  Întotdeauna am pus județul pe primul loc.” – a transmis Ionuț Simionca.

Ordinea candidaților PMP la alegerile parlamentare!

Camera Deputaților

1. Ionuț Simionca (deputat)

2. Ștefania Stere (avocat)

3. Augustin Borș (inginer )

4. Lucian Vasile Pintea (medic legist)

5. Ovidiu Moldovan (șef district)

6. Dorel Bertel (economist)

7. Ioan Bereș (specialist în turism, cel mai NOU membru al PMP)

La Senat, Caius Cârcu e pe primul loc!

„După cum știți, cu colegul meu, cu Caius am început construcția PMP la nivel județean. Este un om care merită să dețină această funcție de demnitate publică. Un om harnic, un om care a pus cetățenii județului pe primul loc, care a fost dispus să-i sprijine prin munca sa în domeniul privat, dar și de când a intrat în politică a fost un om alături de oameni” – a declarat Ionuț Simionca.

Senat

1. Caius Cârcu (jurist)

2. Oana Săcălean (economist)

3. Gavrilă Cihărean (profesor )

4. Olimpia Zamfira Bălos (antreprenor).

Organizația PMP este în continuă creștere și echipa coordonată de Ionuț Simionca a reușit să obțină 75 de mandate, la alegerile locale. (consilieri locali și consilieri județeni, inclusiv un primar – Lucian Tarniță, în comuna Cetate).

One comment

  1. Lauda -ma gura ti- oi da friptura……!!!!!!Cam asa suna spiciul lui dl. Simi .

error: Content is protected !!