Detalii cu privire la decesele 321-328 înregistrate în Bistrița-Năsăud în contextul pandemiei de coronavirus

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a transmis informații cu privire la decesele 321 – 328 înregistrate la nivel județean.

Potrivit datelor, au mai decedat atât femei, cât și bărbați, cu vârste cuprinse între 57 și 85 de ani, după cum urmează:

  • Deces nr. 321 – barbat, de 78 de ani, cunoscut cu Parkinson, dementa, diabet, obezitate, probleme hepatice, internat in 18 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (bronhopneumonie, insuficienta respiratorie acuta, insuficienta renala acuta, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat in 24 decembrie.
  • Deces nr. 322 – femeie, de 85 de ani, cunoscuta cu probleme cardiace, dementa, internata in 5 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (pneumonie, stare septica, insuficienta respiratorie acuta, confirmata pozitiv cu COVID-19), unde a decedat in 22 decembrie.
  • Deces nr. 323 – barbat, de 78 de ani, cunoscut cu probleme cardiace, neoplazie, hipertensiune arteriala, internat in 10 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (pneumonie interstitiala, insuficienta respiratorie acuta, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat in 22 decembrie.
  • Deces nr. 324 – barbat, de 79 de ani, cunoscut cu probleme oncologice, internat in 9 decembrie pe Sectia Oncologie Medicala (bronhopneumonie, insuficienta respiratorie acuta severa, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat in 24 decembrie.
  • Deces nr. 325 – barbat, de 59 de ani, cunoscut cu probleme renale, sechele AVC, diabet, internat in 6 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (pneumonie interstitiala, insuficienta respiratorie acuta, infectie cu COVID-19 forma severa), unde a decedat in 23 decembrie.
  • Deces nr. 326 – bărbat, de 77 de ani, cunoscut cu probleme renale, hipertensiune arteriala, internat in 22 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (pneumonie acuta bilaterala, insuficienta respiratorie acuta, infectie cu COVID-19 forma severa), unde a decedat in aceeasi zi.
  • Deces nr. 327 – bărbat, de 57 de ani, cunoscut cu probleme hepatice, internat in 10 decembrie pe Sectia Medicina Interna (bronhopneumonie, insuficienta respiratorie acuta, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat in 24 decembrie.
  • Deces nr. 328 – bărbat, de 60 de ani, cunoscut cu obezitate, internat in 8 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (bronhopneumonie, insuficienta respiratorie acuta, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat in 22 decembrie.

La data de 24 decembrie, bilanțul total al deceselor înregistrate la nivelul județului Bistrița-Năsăud a ajuns la 328. 

error: Content is protected !!