Încercând să scape de polițiști, un tânăr din Sângeorz-Băi și-a distrus mașina

Un tânăr din orașul Sângeorz-Băi a provocat un accident rutier în timp ce încerca să fugă de un echipaj de Poliție. Mașina pe care tânărul o conducea s-a izbit de gardul unui imobil, autoturismul fiind distrus în totalitate în urma impactului.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs luni seara. În timpul unui control de rutină, polițiștii au încercat să oprească un autoturism, însă șoferul acestuia a ignorat semnalele oamenilor legii și și-a continuat deplasarea.

Tânărul a fost prins după aproximativ 3 km, însă acesta a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, dar autoturismul a fost distrus în totalitate.

Oamenii legii au stabilit că mașina era condusă de un tânăr de 22 de ani din Sângeorz-Băi. În plus, acesta avea permisul de conducere suspendat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

error: Content is protected !!