Consilierii județeni PSD își donează indemnizațiile de ședință pentru ajutorarea cetățenilor din Ucraina

O parte dintre consilierii județeni din Bistrița-Năsăud au decis marți să își doneze indemnizaţiile de şedinţă pentru ajutorarea cetățenilor ucraineni care fug din calea războiului.

”Consilierii județeni ai Partidului Social Democrat se alătură oamenilor de bine din județul Bistrița-Năsăud care sunt alături de familiile ucrainene nevoite să fugă din calea tancurilor și să își părăsească țara. Consilierii județeni ai PSD își donează indemnizațiile, iar banii vor fi folosiți pentru a cumpăra alimente, haine și tot ceea ce este necesar pentru alinarea suferinței familiilor destrămate de situația actuală a țării vecine”, a transmis PSD Bistrița-Năsăud, pe Facebook.

Aceasta este cea de-a șasea zi de la începutul conflictului în Ucraina. În dimineața zilei de 24 februarie 2022, Rusia a lansat o amplă operațiune de atac în Ucraina, după ce Vladimir Putin a anunțat că vrea ”demilitarizarea” și ”denazificarea” Ucrainei. Ziua a început cu numeroase bombardamente și atacuri cu rachete în Kiev, Odesa, Mariupol, Harkov și alte orașe din Ucraina, dar și în multe puncte strategice și baze militare. Atacurile au continuat și zilele următoare, atât la sol, precum și în aer. 

error: Content is protected !!