Tânără aflată sub influența alcoolului, implicată într-un accident rutier produs în localitatea Perișor

Miercuri seara, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit la un accident rutier produs pe un drum comunal din localitatea Perișor. Din primele date, două autoturisme au intrat în coliziune, în urma accidentului rezultând o victimă.

Au fost identificați șoferii, un bărbat de 46 de ani și o femeie de 30 de ani, ambii din Perișor, constatându-se totodată faptul că șoferița se afla sub influența alcoolului, rezultatul testării cu aparatul etilotest indicând valoarea de 1.01 mg/L alcool pur în aerul expirat. În cazul bărbatului rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Șoferița a fost condusă la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a concentrației de alcool în sânge.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Nasaud, intr-un dosar penal deachis cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

error: Content is protected !!