Câini din 12 țări se întrec în frumusețe la expoziția chinologică din acest weekend de la Viișoara

Câini din 12 țări se întrec în frumusețe la expoziția chinologică din acest weekend de la Viișoara, spune primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

”După doi ani în care expoziția Bistritzer Burg Dog Show a fost închisă publicului, iată că a venit și momentul ca toți iubitorii de animale din oraș să poată admira pe viu sutele de exemplare canine prezente în acest sfârșit de săptămână la Complexul Heidenfeld. Apreciez implicarea și buna organizare a doamnei Matilda Gubesch (Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud), pilonul principal al evenimentului dedicat celor mai buni prieteni ai omului! Vă invit să vizitați expoziția și concursurile, ele continuă în această după-masă și mâine!”, a transmis primarul, într-o postare pe o rețea de socializare.

Competiţia chinologică internaţională „Bistritzer Burg Dog Show 2022”, la care sunt înscrişi câini din peste 100 de rase, este organizată de Asociaţia Chinologică Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Primăria Bistriţa. Evenimentul, care are loc în Complexul Heidenfeld din Viişoara, cuprinde două competiţii naţionale şi două internaţionale. Un bilet de intrare costă 10 lei pentru adulti şi 5 lei pentru copii.

error: Content is protected !!