FOTO: Accident la Dipșa; o persoană a rămas încarcerată

Un accident rutier în care au fost implicate două persoane a avut loc marți în localitatea Dipșa. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud, în accident a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

La locul accidentului intervin echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița.

”Echipajele de intervenție au găsit două victime, dintre care una încarcerată. Cealaltă victimă era în afara autoturismului, ieșită pe cont propriu”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Intervenția este în plină desfășurare.

Polițiștii intervin și ei la locul accidentului și efectuează cercetări pentru a stabili modalitatea în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

”Echipajul de descarcerare a îndepărtat plafonul autoturismului răsturnat pentru a asigura accesul către victimă – un bărbat în vârstă de aproximativ 66 de ani, pasager în autoturism. Victima a fost extrasă și predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Prezenta suspiciune de fracturi la nivelul membrelor inferioare. După stabilizare, bărbatul a fost evacuat la UPU-SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare. Cealaltă persoană implicată în accident refuză transportul la spital”, a mai transmis ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 

Polițiștii Serviciului Rutier au stabilit că accidentul rutier a avut loc pe Drumul Național 15A, în localitatea Dipșa.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani, din Sânsimion, județul Harghita, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț. În urma accidentului, șoferul a fost rănit, necesitând transportul la spital. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că acesta nu consumase alcool”, a precizat Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

error: Content is protected !!