FOTO: Jandarmi şi reprezentanți ai Centrului Antidrog Bistriţa, în mijlocul elevilor de la Liceul Tehnologic Agricol

Cursurile în unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud au fost reluate începând cu data de 9 ianuarie, astfel că oamenii legii organizează și ei noi activități preventive destinate elevilor. 

În aceste zile, jandarmii bistrițeni și reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud au fost prezenți în mijlocul elevilor de la Liceul Tehnologic Agricol din municipiul Bistrița, unde au organizat o serie de  activități preventiv-educative.

”Aceste întâlniri urmăresc în special reducerea violenţei şcolare, pregătirea elevilor pentru a putea evita faptele contravenționale sau penale care pot fi săvârșite în școli sau în afara acestora, prevenirea consumului de substanțe interzise şi încurajarea dialogului în vederea identificării principalelor probleme cu care se confruntă tinerii”, spune purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bistrița-Năsăud, Georgeta Cășvan.

Momentele petrecute alături de oamenii legii le-au oferit tinerilor și posibilitatea de a se familiariza cu activitatea jandarmilor din județul Bistrița-Năsăud și cu misiunile pe care aceștia le derulează.

 

error: Content is protected !!