Sorin Hangan: Înțeleg bine frustrările acumulate în trafic, nu e ușor, dar nu există altă soluție

Viceprimarul Sorin Hangan susține că înțelege bine frustrările acumulate în trafic din cauza șantierelor deschise în oraș, dar îi asigură pe locuitorii orașului că nu există altă soluție.

Da, așa arată acum Bulevardul Decebal! Nu are de ce să îți placă pentru că e un șantier, nimic altceva. Pe acest bulevard se realizează lucrări complexe, care se fac o dată la câteva decenii. Da, există disconfort în trafic și nu numai, pentru noi, toți bistrițenii, precum si pentru cei care vin în oraș cu diverse treburi. Ritmul acestor lucrări este dat, în mod obiectiv, de amploare și complexitate și este generat de motive obiective, despre care am tot discutat. Sunt și unele subiective. Pe ambele ne străduim să le gestionăm corect în vederea încadrării în termenele prevăzute, atât în contractul de finanțare cât și în cel de execuție. Deloc surprinzător, cei care se agită cel mai mult și oftează din greu sunt demnii urmași ai celor care au administrat orașul vreme de 12 ani. Înțeleg bine frustrările acumulate în trafic, nu e ușor când sunt deschise atâtea șantiere, dar, vă asigur, că nu exista altă soluție”, a precizat viceprimarul Sorin Hangan.

În ceea ce privește lucrările executate în cadrul proiectului privind reconfigurarea axei de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului, stadiul lucrărilor a fost prezentat de primarul Ioan Turc într-un interviu acordat postului de televiziune AS-TV.

error: Content is protected !!