Diana Morar, întâlnire cu echipa PNL Constanța!

Aflată în cursa pentru șefia Organizația Femeilor Liberale, la nivel național, deputatul Diana Morar s-a deplasat în Timișoara unde s-au desfășurat Alegerile Organizației de Femei din județ!

„Constanța astăzi mi-a fost acasă. Acasă pentru că Organizația Femeilor Liberale de aici este una care rezonează, ca multe organizații din țară cu principiile mele de viață: profesionalism, seriozitate, corectitudine.

Mulțumesc Adriana Arghirescu și AdrianaCâmpeanu pentru organizarea unei gale care a premiat performanțele femeilor din diverse domenii de activitate. Mă bucur când văd unitate și încurajare, pentru că merităm să știm că și noi contăm cu adevărat.

Tot astăzi m-am întâlnit cu barbați excepționali, colegi și prieteni, din PNL, cărora vreau să le mulțumesc pentru tot sprijinul și verticalitatea: Bogdan Huțucă – președinte PNL Constanța, Marian Crușoveanu – deputat PNL de Constanța și Silviu Coșa – prefect de Constanța.

Întreaga echipă este admirabilă! Felicitări și mulțumesc pentru familiaritatea și căldura pe care mi le oferiți de fiecare dată.

Aceasta este familia femeilor liberale, familia mea câștigătoare.” – a transmis Diana Morar.

Congresul Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale va avea loc pe 31 martie la Bucureşti. În competiţie s-au mai înscris, pe lângă Diana Morar, deputata Cristina Trăilă și senatoarea Nicoleta Pauliuc.

error: Content is protected !!