Marți, marș pe străzile din Bistrița și cros în Pădurea Schullerwald

Liceul cu Program Sportiv Bistrița organizează marți, 25 aprilie, un marș pe străzile din oraș, cu destinație Pădurea Schullerwald, unde va avea loc un cros la care sunt așteptați să participe elevi din tot județul Bistrița-Năsăud.

Prin această acțiune, organizatorii își propun să promoveze sportul în rândul tinerilor și să îi convingă pe aceștia că adopte un stil de viață sănătos.

Marșul va începe la ora 11:00, în curtea unității de învățământ, destinația finală fiind Pădurea Schullerwald, aici urmând să aibă loc, începând cu ora 13:00, un concurs de alergare.

Dacă-ți place să fii în trend, să fii parte din activități super cool, atunci hai la crosul organizat de LPS, care te apropie de mișcare și te ține departe de tentații! Vor fi prezenți mari sportivi, handbalistele și fotbaliștii de la CS Gloria2018BN, alături de care puteți să faceți poze, dar și specialiști care să îți arate beneficiile dependenței … de o viață sănătoasă! Se vor acorda medalii pentru fiecare participant”, precizează organizatorii.

Cu acest prilej, vor avea loc și o serie de activități pentru educarea şi conştientizarea elevilor în vederea prevenirii şi combaterii consumului de droguri, tutun sau alcool.

Aceste acțiuni fac parte dintr-o serie de activități recreativ-educative care au loc la Bistrița pentru a marca Ziua Tineretului.

În zilele următoare, vor avea loc diferite competiţii sportive: de atletism, baschet, volei, fotbal sau dans, precum și concursuri, spectacole coregrafice, proiecţii de film şi dezbateri literare.

Sâmbătă, în ultima zi a manifestărilor, pe scena amplasată în centrul istoric al Bistriței va avea loc un concert dedicat tinerilor susţinut de trupe locale şi de Vunk.

Ziua Tineretului este sărbătorită în fiecare an în data de 2 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!