Noaptea albă a Bisericii Evanghelice, în 13 mai

În perioada 12 – 14 mai, pentru a marca redeschiderea Bisericii Evanghelice, Primăria municipiului Bistriţa va organiza o serie de activităţi culturale, religioase şi artistice.

Potrivit municipalității, o astfel de activitate va fi și ”Noaptea albă a Bisericii Evanghelice”, care va avea loc în data de 13 mai, începând cu ora 20:00.

Evenimentul are ca scop punerea în valoare a monumentului istoric prin intermediul unor momente artistice care să evoce istoria oraşului şi a bisericii. Programul va cuprinde proiecţii de film, spectacole de dans medieval, jonglerii cu foc, scenete inspirate din istoria oraşului.

Municipalitatea caută o firmă care să se ocupe de organizarea acestui eveniment, iar ofertele de preț pentru aceste serviciile se pot depune la sediul Primăriei municipiului Bistriţa, str. Gheorghe Şincai nr. 2, la Centrul de Relaţii cu Publicul.

Programul manifestărilor dedicate reinaugurării Bisericii Evanghelice va cuprinde și o slujbă de sfințire a bisericii, concerte de orgă, momente coregrafice, conferințe și lansări de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!