FOTO: S-a redeschis patinoarul sintetic din Parcul Regele Mihai I al României

Patinoarul sintetic cumpărat de Primăria Bistrița în anul 2021 și amplasat în Parcul Regele Mihai I al României a fost redeschis vineri, oferind iubitorilor de mișcare în aer liber încă o variantă de a își petrece timpul liber.

Cu prilejul redeschiderii patinoarului, Primăria Bistrița a organizat un spectacol de patinaj artistic susţinut de către Echipa Transylvania Skating din Cluj-Napoca, antrenată de sportiva Ioana Teodorescu, fostă campioană mondială de patinaj artistic pe role.

Evenimentul de redeschidere a continuat cu un moment de iniţiere în dansul pe role, dar și cu jocuri, concursuri, distracție și voie bună.

În perioada următoare, patinoarul va funcționa după următorul program:

  • miercuri – joi – 14.00 – 20.00;
  • vineri – 14.00 – 21.00;
  • sâmbătă – duminică – 12.00 – 21.00.

Primăria Bistrița anunță că accesul pe patinoar este gratuit în zilele de sâmbătă 29 aprilie și duminică 30 aprilie, după care se va percepe o taxă de 10 lei pentru intrare. Tot atât va costa și închirierea patinelor.

De asemenea, municipalitatea a anunțat că la Bistrița vor fi organizate, începând cu luna mai, și atelierele de dans pe role.

Acest patinoar care are o suprafață de circa 600 de metri pătrați a fost achiziționat de către Primăria Bistrița cu bani din bugetul local, investiția ridicându-se la mai bine de 600.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!