Şofer aflat sub influenţa alcoolului, urmărit de poliţişti pe străzile din Bistrița

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost urmărit de poliţişti pe străzile din Bistrița, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora.

La data de 13 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au desfășurat activități de supraveghere și control a traficului pe raza municipiului Bistriţa. Pe strada Andrei Mureșanu, polițiștii, utilizând semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, au solicitat oprirea unui autoturism, dar conducătorul acestuia a refuzat și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. După aproximativ 1 km, autoturismul a fost blocat în trafic, șoferul fiind imobilizat și identificat în persoana unui bărbat de 41 de ani, din municipiu. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul Drug test 5000, rezultatul fiind în acest caz negativ. Ulterior, șoferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!