O nouă promoție de tineri asistenți medicali generaliști și de farmacie a absolvit Școala Postliceală ”Henri Coandă” din Bistrița

O nouă promoție de tineri asistenți medicali generaliști și de farmacie a absolvit Școala Postliceală ”Henri Coandă” din Bistrița.

Joi, în Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai, extensia Bistrița, tinerii care au absolvit cursurile acestei unități de învățământ au luat parte la o festivitate organizată pentru a marca acest moment.

Alături de absolvenți s-au aflat și cadrele didactice care le-au îndrumat pașii, dar și familiile lor, apropiați și reprezentanți ai autorităților locale, printre care și subprefectul județului Bistrița-Năsăud, Ioan Zăgrean, primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, șeful Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Cristian Nicula, dar și reprezentanți ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Tinerilor de astăzi care au îmbrăcat cu onoare toca și roba, vreau să le reamintesc că educația este un proces continuu. Ați încheiat cu succes acest capitol, dar nu vă opriți aici, fiți însetați de cunoaștere și orientați spre succes! Cariera pe care ați ales-o este doar pentru oamenii puternici, pentru aceea care nu dau înapoi, cei care cu zâmbetul pe buze au grijă de ceilalți, care își dedică viața pentru sănătate și bunăstare! Doresc să felicit familiile care i-au susținut financiar și moral pe absolvenți, cadrele didactice pentru devotament, medicii și asistenții care i-au îndrumat în perioadele de practică și bineînțeles pe ambițioșii absolvenți de la Şcoala Postliceală Henri Coandă – viitorii asistenți medicali generaliști – pentru reușita de azi și cele de mâine!”, a transmis subprefectul Ioan Zăgrean.

Prima calitate a oamenilor care lucrează în domeniul medical este aceea că-și iubesc semenii! Odată cu diplomele oferite, tinerilor asistenți medicali generaliști și de farmacie care au absolvit Școala Postliceală „Henri Coandă” din Bistrița li s-a deschis drumul spre practici nobile, în slujba oamenilor suferinzi. Mă bucur să fi fost alături de ei, simțind-le emoțiile, entuziasmul și încrederea că se află pe făgașul cel bun! Încă o dată urez mult succes în activitatea profesională unei noi generații de specialiști de care sistemul sanitar din Bistrița are mare nevoie!”, a transmis și primarul Ioan Turc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!