În curând se toarnă primul strat de asfalt pe strada Năsăudului. Când încep lucrările pe strada Gării

Pe strada Năsăudului din municipiul Bistrița se va turna în curând primul strat de asfalt, spune primarul Ioan Turc.

În acest moment se lucrează intens pe strada Năsăudului. După lucrările de devieri de rețele, după realizarea patului drumului și turnarea betonului stabilizat, în această perioadă se lucrează la gurile de canalizare, se aduc gurile de canalizare la nivel. Începând de mâine, urmează să turnăm și primul strat de asfalt. După această etapă de turnare a primului strat de asfalt vom da drumul la bordurare pentru configurarea viitoarelor piste pentru cicliști”, a declarat primarul Ioan Turc într-o intervenție la Radio Someș.

După aceste etape, circulația pe strada Năsăudului va fi deschisă, urmând ca lucrările în cadrul proiectului privind reconfigurarea axei de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului să continue cu intervenții pe strada Gării.

În ceea ce privește această stradă, primarul a menționat că ea va fi închisă circulației abia după finalizarea probelor scrise din cadrul examenului național de Bacalaureat.

Elevii, părinții și profesorii pot să fie liniștiți. Nu vom perturba și mai mult traficul în perioada care urmează. Strada Gării va fi închisă după finalizarea acestor importante examene. Și pe strada Gării vom face lucrări de fond, cu săpătură la 1 – 1,3 m, vom devia rețele, vom realiza patul drumului pe o soluție care presupune o lucrare de foarte bună calitate și care va da o durată lungă de viață drumului, vom realiza o rețea pentru preluarea apelor pluviale, rețea electrică pentru stâlpii noi destinați iluminatului public”, a adăugat primarul Bistriței.

Totodată, în ceea ce privește trotuarele, edilul a mai anunțat că a fost semnat contractul pentru piatră și pentru pavaj, astfel că într-un termen foarte scurt vor demara și lucrările pentru amenajarea trotuarelor.

”Încă o dată, țin să le mulțumesc bistrițenilor pentru răbdare, bun-simț și înțelegere și îi asigur că la finalizarea lucrărilor vor avea motive reale de bucurie și de satisfacție“, a încheiat Ioan Turc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!