Diana Morar, la sfințirea Bisericii din Nușeni: ” este darul oamenilor pentru Dumnezeu!”

În Duminica întâi după Rusalii (a Tuturor Sfinților), 11 iunie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din localitatea Nușeni, județul Bistrița-Năsăud, cu prilejul sfințirii noii biserici parohiale și a capelei mortuare.

„Târnosirea unei biserici este una dintre cele mai frumoase și intense slujbe religioase, moment de înaltă cinstire, întrucât biserica sfințită este darul oamenilor pentru Dumnezeu și, în egală măsură, darul lui Dumnezeu pentru oameni.

Am acceptat cu bucurie invitația de a participa astăzi la Nușeni, la sfințirea Bisericii Sfintei Treimi, inițiată de primarul Ioan Mureșan. Momentul a fost cu adevărat special și pentru că am reușit anul trecut să sprijin proiectul prin care s-a realizat pictura bisericii, astfel încât la finele anului trecut lucrările edificiului sa fie finalizate.

O binecuvântare pentru comunitate și o slujbă cu mult har și lumină sfântă oficiată de Înaltpreasfințitul Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului au răsunat pe întreaga Vale a Meleșului.” – a postat Diana Morar.

PNL-iștii prezenți la sfințire!

„Mă bucur că Raluca Turcan, președinta PNL Sibiu, colega și prietena mea, împreună cu primarul comunei Axente Sever din județul Sibiu, Marius Grecu, au răspuns invitației de a ne fi alături în ceas de mare sărbătoare pentru întreaga noastră comunitate locală. Bucuria a fost împărtășită de colegii mei din organizațiile PNL Nușeni si Beclean, alături de primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, subprefectul județului, Zăgrean Ioan și liderul consilierilor județeni PNL, Cârlig Cristian.

Ii felicit pe toți cei care au făcut posibilă construcția unui lăcaș de cult, într-o lume agitată, în care credința trebuie să rămână o valoare de neclintit a societății noastre.

Le doresc tuturor celor care vor intra în această biserică să se bucure de har, pace și binecuvântare! – a transmis deputatul Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!