Șofer cu alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, depistat la volanul unei mașini

Un șofer cu alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiști în timp ce conducea o mașină pe un drum comunal din localitatea Ardan, comuna Șieu.

”La data de 19 iulie, în jurul orei 17:30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier în Ardan, pe Drumul Comunal 11. Pentru control a fost oprit un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Mititei. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus testarea șoferului cu aparatul etilotest. Rezultatul indicat în urma testării a fost de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus ulterior la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul  sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!