Tractorist beat și fără permis, implicat într-un accident pe DN 15A, la Dipșa

Un bărbat din localitatea Dipșa s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier. Deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla și sub influența alcoolului, acesta s-a urcat la volanului unui tractor neînmatriculat și a provocat un accident rutier pe DN 15A.

La data de 1 august, un bărbat de 48 de ani, din Dipșa, în timp ce conducea un tractor agricol neînmatriculat, pe Drumul Național 15A, pe raza localității Dipșa, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 66 de ani, din Brașov. În urma testării etilotest, rezultatul a fost 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului din Dipșa, acesta fiind condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sau punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!