Alcoolemie de 1,41 la mie, depistată de polițiști în cazul unui bărbat implicat într-un accident rutier

Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost implicat într-un accident rutier produs pe u drum județean din Bistrița-Năsăud. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a șoferului a indicat o valoare de 1,41mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 17 august, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 172D, în Prundu Bârgăului. La locul accidentului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din Tureac, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț. În urma accidentului nu au rezultat răniri de persoane, fiind constatată doar avarierea autoturismului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,41mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!