Polițiștii caută un tânăr care a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un tânăr care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. UPDATE: Tânărul a fost găsit.

La data de 17 august, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că fiul ei, ALMĂȘAN IOSIF CRISTIAN în vârstă de 25 de ani, din Reteag, a plecat voluntar de la domiciliu, în dimineața de 15 august 2023 și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,75 m, păr șaten, tuns scurt, ochi verzi. Tânărul are afecțiuni de vorbire și locomotorii. La momentul dispariției, acesta purta o bluză de culoare bleu-marin, pantaloni de culoare neagră și pantofi sport, albastru cu portocaliu”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot să ofere detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Tânărul a fost găsit. Acesta se afla în Gara Arad când a fost depistat de polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!