Jandarmii bistrițeni donează sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia

Ca urmare a tragicului accident produs la Crevedia, Jandarmeria Bistrița-Năsăud se alătură tuturor celor care donează sânge pentru a veni în sprijinul victimelor exploziilor.

Mai mulți angajați ai Inspectoratului de Jandarmi Județean s-au prezentat deja la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița-Năsăud și au donat sânge.

În același timp, jandarmii fac apel către populație să susțină acest demers.

Cu gândul că gestul nostru va aduce speranță celor greu încercați, adresăm tuturor celor care înțeleg valoarea salvării unei vieți umane, îndemnul de a dona sânge. Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița-Năsăud are sediul în municipiul Bistrița, strada Nicolae Bălcescu, nr. 11 A. Poate dona sânge orice persoană care este sănătoasă, într-o stare bună fizică și psihică și care nu a suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni. Donatorul trebuie să aibă vârsta între 18-65 de ani și o greutate corporală de minim 50 kg”, precizează Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

De la începutul săptămânii și până acum, numeroși bistrițeni au donat sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!