FOTO: Șofer sancționat pentru că a parcat într-un sens giratoriu și a blocat accesul autobuzelor

Un șofer a fost sancționat de Poliția Locală Bistrița pentru că a parcat într-o intersecție cu sens giratoriu din municipiu și a blocat accesul autobuzelor.

Potrivit Poliției Locale, incidentul a avut loc joi dimineața, la intersecția dintre strada Andrei Mureșanu și strada Năsăudului. Un șofer și-a parcat autoturismul în zona sensului giratoriu de la intersecția celor două străzi și a blocat astfel accesul autobuzelor. Polițiștii locali au intervenit la fața locului, au dirijat autobuzele și l-au identificat pe proprietarul mașinii. Cel în cauză a fost sancționat.

Prima oră a dimineții. Sensul giratoriu de la intersecția dintre strada Năsăudului și strada Andrei Mureșanu. Mijloc de transport în comun blocat de un șofer care a uitat că este interzisă parcarea în intersecţii, inclusiv cele cu circulaţie în sens giratoriu. I-am amintit noi, în timp ce îi întocmeam procesul verbal”, a transmis Poliția Locală.

Poliția Locală Bistrița menționează că problemele constatate în municipiu pot fi sesizate la numărul 0800 0800 33 sau prin aplicația WhatsApp la numărul 0756 122 070.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!