Luni, trafic închis pe strada Bistricioarei. Se fac lucrări la rețelele de iluminat

Luni, 18 septembrie, între orele 18.00 – 24.00, circulația rutieră pe strada Bistricioarei din municipiu va fi închisă, anunță Primăria Bistrița.

Potrivit municipalității, în această zonă vor fi efectuate lucrări la rețelele de iluminat, aceste intervenții necesitând închiderea traficului.

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările pentru obiectivul de investiții ”Linia Verde de Transport Public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă”. În data 18 septembrie 2023 sunt programate lucrările de realizare a conectării rețelelor de iluminat realizate pe strada Bistricioarei cu rețelele de iluminat de pe străzile Dornei și Liviu Rebreanu. Realizarea acestor lucrări presupune închiderea circulației pe strada Bistricioarei, între orele 18.00 – 24.00”, a transmis Primăria Bistrița.

Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere, să respecte reglementările cu privire la restricționarea circulației și să folosească rute alternative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!