Amendă de 1.500 lei pentru spargerea unui drum județean fără a respecta condițiile din autorizația emisă de Primăria Bistrița

Poliția Locală Bistrița a aplicat o amendă de 1.500 de lei pentru spargerea unui drum județean fără a respecta condițiile din autorizația emisă de administrația locală.

”Spargerea unui drum județean, fără a respecta condițiile din autorizația de spargere, eliberată de Primăria municipiului Bistrița! Autorul a fost sancționat contravențional cu amendă în suma de 1.500 lei, iar situația a fost comunicată către Biroul Poliției Rutiere din cadrul Politiei municipiului Bistrița. S-a impus sistarea lucrărilor si aducerea terenului la starea inițială!”, a transmis Poliția Locală Bistrița.

ACTUALIZARE

Poliția Locală a intervenit în zona în care se efectuau lucrări la solicitarea consilierului local UDMR Mathe Attila. Într-o postare pe o rețea de socializare, acesta susține că ar fi fost amenințat după ce a solicitat intervenția Poliției Locale în zonă:

One comment

  1. Bistrita este la cheremul unor infractori protejati de autoritati, de asta toate anchetele incep furibund si apoi dispar fara urma. Toti ”dezvoltatorii” care au aparut in presa nu respecta regulile, ei fac regulile, ceilalti trebuie sa le respecte cuminti si ordonat.De aici si denumirea de Caracalul de Nord , unde a cazut caruta cu prosti (si corupti) in institutiile statului. Trebuie facuta o ancheta mai detaliata de cei de la centru – Reporter, sau ProTV-sa se vada, cum toti, de la duduile de la primarie (cele notorii) si pana la primar, politie, securitate -echivalent SRI oricum este acelasi lucru – au format grupuri infractionale care protejeaza acesti derbe… aaa dezvoltatori. Este deja prea mult, construiesc ce vor -centre comerciale in centru, multiple etaje neautorizate, oriunde si oricum fara sa respecte nicio regula si jegosii care ii sprijina in detrimentul functiilor pe care le ocupa. Mai pe intelesul celor mai putin educati angajatii la stat in functii de conducere care fac exact opusul a ceea ce ar trebui sa faca! Haideti sa facem sesizari peste sesizari, macar daca tot nu fac nimic ca nu vor – nu ca nu pot – sa fie schimbati din functii. Vin alegerile asa ca toti sunt mai sensibili la ceea ce spunem si avem o sansa in plus. Bravo d-lui Mathe are un vot de la mine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!