La AUR se joacă TARE! Doctorul Dumitrescu vs. Gabi Ștefoi! Sunt 2 echipe momentan, care vor să intre-n alegeri pentru Primăria Bistrița!

La conferința AUR, președintele Dragoș Hârjoabă l-a prezentat pe doctorul George Dumitrescu. De profesie stomatolog, acesta s-a înscris în partid și își face echipă de campanie.

Reporter: –  George Dumitrescu e posibil candidat la primăria Bistrița?

Dragoș Hârjoabă:  – Da, sigur . Și este un om foarte bine văzut în oraș, cu foarte multe conexiuni între oamenii de calitate și chiar foarte mulți oameni nefericită pentru această alegere sperăm că la finalul acestui an care nu va fi una foarte ușor echipa care muncește cel mai mult și el are echipă care chiar lucrează să fie echipa superioară.

 George Dumitrescu e omul lui Hârhoabă pe Bistrița! Ștefoi are concurență pentru funcția de președinte AUR pe Bistrița!

În paralel, pe municipiu funcționează și aripa Ștefoi, cel care s-a autosuspendat din partid și a reintrat în AUR. Toate aceste demersuri s-au făcut prin declarații publice, în ultimele 2 luni, fără niciun document scris sau înregistrat oficial.

Ștefoi are intrare în AUR prin Darius Pripon, parlamentar AUR de Maramureș și coordonator pe Nord-Vest. Deputatul de Maramureș i-a predat lui Ștefoi conducerea municipală, acum 6 luni.

În schimb, Dumitrescu e susținut de Dragoș Hârjoabă și echipa coagulată în jurul său.

Dragoș Hârjoabă își pregătește echipele să lupte contra primarului Turc!

Reporter: – Mai sunt 6 luni până la alegeri. Dincolo de sloganul ăsta ” HaideȚi să muncim”, are AUR o strategie pe Bistrița sau îl va susține pe actualul primar?

Dragoș Hârjoabă: – În niciun caz AUR NU va susține actualul primar. Noi avem o echipă care luptă pentru Bistrița. Echipa în care cred eu acum este echipa doctorului Dumitrescu, dar poate orice echipă să vină să lucreze, iar la final, în urma activității pe care cei de sus o văd, de fiecare dată, echipa câștigătoare va fi echipa care a muncit cel mai mult.

Eu cred la momentul acesta în echipa George Dumitrescu și cred că , cu el putem lua Primăria Bistrita .  Președintele George Simion a spus următorul lucru: “Oricine poate să facă echipă. sunteți într o localitate cinci echipe? Foarte bine! Sper să reușim să ne unim, dacă reușim să facem o echipă puternică din astea cinci. Dacă NU, echipa care muncește mai mult va fi echipa câștigătoare!” – a declarat Dragoș Hârjoabă!

În AUR Bistrița-Năsăud, toți sunt INTERIMARI! Fără funcție aleasă, Hârjoabă NU are putere de decizie!

În filiala AUR NU s-au făcut alegeri și toate funcțiile de conducere sunt interimare, aspect care convine de de minune conducerii centrale. Deci, niciun membru AUR NU poate emite pretenții iar locurile de pe liste sunt la discreția unor personaje din jurul lui Simion.

Dragoș Hârjoabă e ținut în șah și NU are putere de de decizie în privința listelor la locale și parlamentare, cât timp NU e președinte ALES!

Despre acest aspect, Hârjoabă a amintit că se vor face alegeri în filială abia la începutul anului viitor.

Citiți și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!