Poliția Locală verifică nivelul de zgomot din cluburile de noapte și barurile din Bistrița

Poliția Locală Bistrița derulează acțiuni de verificare a nivelului de zgomot din cluburile de noapte și barurile din municipiu, în timpul controalelor fiind utilizat sonometrul din dotarea instituției.

Vara s-a terminat, toamna își intră încet-încet în drepturi iar bistrițenii au început să petreacă serile de weekend în cluburile de noapte, baruri sau cafenele. Tocmai de aceea, suntem la datorie și am început controalele de noapte alături de colegii cu atribuții pe linie de ordine publică ! Am început de weekend-ul trecut, doar că am păstrat secretul … Cu sonometrul din dotarea Poliției Locale, colegii de la compartimentul Control Comercial și Protecția Mediului au efectuat verificări și măsurători a nivelului presiunii acustice din perimetrul cluburilor de noapte și barurilor. Continuăm și weekendul acesta…”, a transmis Poliția Locală Bistrița.

Instituția precizează că tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00 – 08.00 și 13.00-14.00 constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!