Din 30 septembrie, Livada TeTa își deschide porțile pentru amatorii de mere

Livada Teta din localitatea Pinticu organizează și în această toamnă evenimentul ”Porți deschise la mere”, astfel că amatorii acestor fructe vor avea ocazia să mănânce pe săturate, dar și să culeagă pentru acasă.

Sfârșitul lunii septembrie vine cu vești bune. Începând cu această sâmbătă (30.09.2023), Livada TeTa își deschide porțile pentru toți iubitorii de mere. Vă așteptăm zilnic, între orele 09:00-18:00. Intrarea și consumul la fața locului sunt gratuite, iar prețul pentru merele culese pentru acasă este de 2.8 lei/kg. Primul soi pregătit pentru cules este Sirius, măr galben, caracterizat de o aromă florală și mărime impunătoare. O să continuăm cu Red Topaz, măr rosu, mărime medie spre mare și gust dulce acrișor”, este anunțul celor care administrează livada.

Livada TeTa este situată în localitatea Pinticu din comuna Teaca. Locația exactă este disponibilă și pe Google Maps (https://maps.app.goo.gl/WhuDbgn3ev5oC83s8 ). Celor care pleacă din Bistrița li se recomandă să opteze pentru traseul: Bistrița – Budacu de Jos – Buduș – Șieu – Posmuș – Livada TeTa.

Mai multe detalii sunt disponibile la numărul de telefon: 0741 741 997.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!