Comercianții de pe Dealul Târgului, în vizorul Poliției Locale. O terasă funcționa fără autorizație

Poliția Locală Bistrița a derulat o acțiune de control în zona Dealul Târgului, ocazie cu care polițiștii au descoperit că o societate comercială desfășura activități de alimentație publică în zonă fără a deține autorizație în acest sens.

Activitate de alimentație publică neautorizată de Primăria municipiului Bistrița! Administratorul susține că este o rulota mobilă. Colegii noștri au constatat că terasa amplasată fără autorizație nu este mobilă. Societatea nu deține nici certificat de funcționare aprobat de Primăria municipiului Bistrița. Administratorul a fost sancționat contravențional și s-a impus termen de intrare în legalitate”, a precizat Poliția Locală.

Totodată, polițiștii locali i-au oferit administratorului societății toate informațiile de care are nevoie în scopul intrării în legalitate, urmând ca societatea să fie reverificată după expirarea termenului de intrare în legalitate impus prin procesul-verbal de constatare a contravenției.

Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au depistat și un bărbat care încerca să vândă o presă și un tocător pentru struguri. Acesta s-a ales cu avertisment.

Acțiuni de acest fel au mai fost derulate pe parcursul acestui an pe Dealul Târgului, mai ales că zona este una preferată de vânzătorii care evită comerțul în piețe. De la începutul anului și până acum, în această zonă s-au aplicat sancțiuni de 6.500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!