Poliția Locală Bistrița i-a dat unui șofer o amendă de 950 de lei. Care este motivul

Un șofer care a pătruns cu autovehiculului pe pietonalul Liviu Rebreanu din municipiul Bistrița s-a ales cu o amendă de 950 lei, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale.

Strada Liviu Rebreanu – zona A a municipiului Bistrița. Șoferul autovehiculului a fost sancționat cu amendă în sumă de 950 lei pentru accesul cu un autovehicul cu masa maximă autorizată mai mare de 2,5 tone, fără a deține autorizație de liberă trecere eliberată de Primăria municipiului Bistrița, conform prevederilor HCL 61/2014 privind aprobarea regulamentului pentru eliberarea și folosirea autorizațiilor de liberă trecere pentru circulația pe străzile din municipiul Bistrița”, a transmis Poliția Locală Bistrița.

Instituția atenționează conducătorii autovehiculelor sau ansamblurilor de vehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 2,5 tone respectiv 3,5 tone ce tranzitează municipiul sau fac aprovizionare că accesul autovehiculelor sau ansamblurilor de vehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 2,5 tone (pentru zona A) sau 3,5 tone (pentru restul municipiului) este permisă doar pentru posesorii de autorizații de liberă trecere eliberate de Primăria municipiului Bistrița – Serviciul Poliție Locală.

Autorizațiile se eliberează la sediul serviciului Poliție Locală din Piața Centrală numărul 2.

Sancțiunile pentru nedeținerea autorizației de liberă trecere sunt de la 300 lei la 1.000 lei pentru persoane fizice și de la 1.000 lei la 2.000 lei pentru persoane juridice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!