Aproape 60 de șoferi care au parcat neregulamentar în Bistrița, sancționați săptămâna aceasta

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii locali din Bistrița au continuat să facă verificări cu privire la opririle sau staționările neregulamentare în municipiu, aproape 60 de șoferi care au parcat necorespunzător alegându-se cu sancțiuni.

Poliția Locală Bistrița precizează că o mare parte din verificări au fost făcute care urmare a unor sesizări venite din partea cetățenilor.

Doar în această săptămână, colegii cu atribuții pe linie de siguranța circulației au soluționat 35 de sesizări ale cetățenilor referitoare la opriri sau staționări neregulamentare. De la staționări pe locurile de taxi, pistele de biciclete, în alveolele stațiilor de autobuz sau pe trotuare, toate au fost sesizate de bistrițeni, atât prin apelarea dispeceratului Poliției Locale, cât și prin transmiterea de fotografii folosind numărul de Whatsapp. Din Împăratul Traian pe Bulevardul Republicii, strada Grănicerilor, General Grigore Bălan, Avram Iancu … Colegii noștri au fost prezenți peste tot. S-au deplasat la fiecare sesizare și au soluționat-o. Au fost întocmite în total 58 de procese-verbale de constatare a contravenției cu amenzi în sumă totală de 13.452 lei”, a transmis Poliția Locală.

Instituția reamintește șoferilor că trotuarele sunt pentru pietoni, pistele de biciclete sunt pentru bicicliști și carosabilul este pentru autoturisme.


Poliția Locală Bistrița poate fi contactată 24/24 la numărul 0800 0800 33 sau prin aplicația WhatsApp la numărul 0756 122 070.

One comment

  1. Bravo. In sfarsit incepeti si voi sa va meritati salariile. Nu ar fi rau ca macar o data pe zi sa faceti cate o vizita si la Kaufland, sa-i sanctionati si pe desteptii care ocupa locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!