Paradă a mașinilor retro, duminică la Bistrița

FOTO: arhivă

Pasionații de mașini de epocă sunt așteptați duminică, 15 octombrie, la Retroparada Toamnei 2023, eveniment ce va avea loc pe Pietonalul Liviu Rebreanu din municipiul Bistrița.

Adevărate ”bijuterii” pe patru roți vor pot fi admirate la ediția din această toamnă, care se va desfășura între orele 11:00 – 15:00, spun organizatorii.

Ultimul eveniment de acest fel a avut loc în primăvara acestui an, când la Bistrița au fost expuse circa 40 de mașini clasice, cel mai “bătrân” autoturism expus fiind un Mercedes din 1972.

Organizatorul evenimentului ”Retroparada Toamnei 2023” este Retromobil Club România, cea mai importantă asociație de profil din țară, înființată în urmă cu 25 de ani.

Misiunea clubului este de a cultiva pasiunea pentru fenomenul automobilistic, prin restaurarea și întreținerea vehiculelor istorice. De asemenea, clubul oferă sprijin tuturor celor care doresc să întrețină un autovehicul istoric. Pe lângă aceasta, prin fiecare eveniment organizat, Retromobil Club România încurajează păstrarea în stare optimă a vehiculelor istorice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!