Poliția Locală: Pașii de urmat pentru sesizarea unor staționări sau opriri neregulamentare

Poliția Locală Bistrița monitorizează în continuare situația privind staționările sau opririle neregulamentare ale autovehiculelor în municipiu, dar atrage atenția cetățenilor că simpla postare pe rețelele de socializare a unor imagini în care apar autovehicule oprite necorespunzător nu este luată în considerare. Pentru ca dispecerii Poliției Locale să preia sesizările cetățenilor în cel mai scurt timp, aceștia trebuie să parcurgă câțiva pași simpli.

Poliția Locală Bistrița descrie acești pași:

  • Fotografiați evenimentul
  • Distribuiți prin WhatsApp la numărul 0756 122 070 ( nr. de telefon alocat pentru sesizările prin WhatsApp dispeceratului poliției locale )
  • La mențiuni/observații, vă solicităm să descrieți presupusa contravenție și să menționați locația ( este foarte important sa știm unde este făcută fotografia pentru a trimite cel mai apropiat echipaj)
  • În cazul în care dispecerul va avea nevoie de informații suplimentare, vă va contacta direct prin intermediul aplicației.
  • După ce ați făcut sesizarea echipajul nostru va veni la locul menționat, în cel mai scurt timp.

Postările doar pe platformele de socializare a unor presupuse contravenții nu vor fi soluționate, motivele fiind multiple: acestea apar în „noutăți” târziu, nu monitorizăm non-stop platformele de socializare, nu cunoaștem locația evenimentului și chiar dacă ne auto sesizăm (ceea ce am făcut de multe ori), la sosirea echipei probabilitatea ca subiectul sa nu mai fie în zonă este mare”, precizează Poliția Locală Bistrița.

Doar sâmbătă, ca urmare a sesizărilor făcute de cetățeni, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale pentru staționări neregulamentare în valoare totală de 750 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!