Femeie găsită spânzurată în zona cabanelor de la Băile Figa

Un apel înregistrat luni seara la 112 anunța că o femeie a fost găsită spânzurată în zona cabanelor de la Băile Figa, echipajele medicale fiind solicitate să intervină pentru a acorda primul ajutor acesteia.

La fața locului au intervenit două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, unul cu asistent medical de la Beclean și unul cu medic de la Bistrița.

Echipajele au găsit femeia inconștientă și au început manevrele de resuscitare, dar fără succes.

După 40 minute de resuscitare, echipajele Ambulanței, din păcate, au fost nevoite să declare decesul femeii spânzurate deoarece organismul acesteia nu a răspuns manevrelor de resuscitare“, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

În acest caz a fost alertată și Poliția, care a început o anchetă pentru a stabili ce a determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest.

ACTUALIZARE

Potrivit Poliției, cel care a sunat la 112 a fost chiar soțul femeii, el fiind cel care a găsit-o pe aceasta.

În această seară, un bărbat din Beclean a sesizat Poliția, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că soția sa se află în stare de inconștiență, fiind găsită spânzurată în garajul locuinței lor. La fața locului, a fost identificată o femeie în vârstă de 45 de ani care, din nefericire, a decedat. Cadavrul va fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii din Beclean continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!