Lucrările de reabilitare a tronsonului Rodna – Șanț – Valea Mare din DN 17D, aproape gata

Lucrările de reabilitare a unui tronson de circa 14 km din DN 17D, de la Rodna la Șanț și Valea Mare, se apropie de final, spune președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Se merge pe drum bun și pe tronsonul Rodna – Valea Mare (14 km) din DN17 D. Mai sunt de turnat doar 2 km din stratul de uzură, din localitatea Rodna spre localitatea Șanț, și se va merge ca în palmă și pe acest tronson. De asemenea, se vor realiza marcajele rutiere, se vor monta indicatoarele și semnalizarea rutieră. Mulțumim domnului ministru al Transporturilor și Infrastructurii, Mihai Sorin Grindeanu, și domnului Mihai Iuga, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, pentru implicarea și susținerea acestui proiect“, a transmis Emil Radu Moldovan.

De asemenea, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a transmis că în prezent se așterne stratul de uzură pe sectorul cuprins între localitățile Șanț și Rodna și recomandă șoferilor să circule cu prudență în zona lucrărilor și să respecte semnalizarea temporară.

Lucrările pe acest tronson din DN 17D au început în luna septembrie, iar potrivit președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, ar urma să fie finalizate în curând.

DN 17D are o lungime totală de 97,6 km și leagă localitățile Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi și Cârlibaba (Suceava). În județul Bistrița-Năsăud, DN 17D traversează comunele Chiuza, Nimigea, Salva, Rebrișoara, Feldru, Ilva Mică, Maieru, Rodna și Șanț.

One comment

  1. Bravo CJ, bravo RaduM, că nu îi zice bravo primarului din Sant care face numai minuni prin comuna cu pădurile, vrea sa amaneteze ocolul silvic pentru datorii de miliarde încă de pe vremea lui Cornel.
    Păcat, ce a ajuns dintr o comună bogata să o scoată la mezat niste primari incompetenți și avizi de îmbogățire.
    Santenilor, v ați ars cu acest primar care trece hotărâri de CL numai de el aprobate și de secretari vreo trei la număr..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!