Acțiuni pentru combaterea traficului și consumului de droguri la Beclean. Două persoane au fost prinse cu substanțe interzise asupra lor

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au desfășurat, miercuri, în intervalele orare 12:00 – 14:00 şi 15:00 – 18:00, acțiuni pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri sau a altor substanțe interzise, atât pe raza orașului, cât și a comunelor din apropiere.

În cadrul acțiunilor au fost legitimate aproximativ 50 de persoane, iar în trafic au fost oprite pentru verificări aproximativ 40 de autovehicule, fiind efectuate 14 testări cu aparatele din dotare. Pentru abaterile rutiere constatate au fost aplicate 20 de sancțiuni în valoare de 4.205 lei, iar ca măsuri complementare, au fost reținute 3 permise de conducere. Două persoane au fost depistate și conduse la sediul Poliției, asupra lor fiind descoperite 3 plicuri cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Substanțele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale, de către structurile competente”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În perioada următoare, polițiștii vor organiza acțiuni de acest fel și în alte zone ale județului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!