Trei mașini avariate în urma unui accident în care a fost implicată și o șoferiță aflată sub influența alcoolului

Trei autoturisme au fost avariate, marți, în urma unui accident rutier în care a fost implicată și o femeie care s-ar fi urcat la volanul unei mașini după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 30 ianuarie, o femeie de 31 de ani din Lunca Ilvei, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Bistrița, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa, pe aceeași direcție de mers și care era condus de un tânăr de 26 de ani din Bistrița. Din impact, acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autovehicul, condus de un tânăr de 26 de ani din Salva. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul în cazul femeii a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe în vederea determinării alcoolemiei”, se arată în buletinul de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier Bistrița au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice și continuă cercetările în acest caz. Totodată, femeia a fost sancționată contravențional pentru abaterile de natură contravenționale constatate de polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!