EDITORIAL: Lazany se vrea primar de Bistrița! Lansare comunistă pe stil Radu Moldovan: din curtea unui spital public! Râsu’-plânsu’!

Pe o ploaie măruntă, Lazany a fost dus în parcarea Spitalului să-și anunțe candidatura de primar. De la conferință, PSD-iștii au plecat la meciul Gloriei, echipa LOR de propagandă ce plătește salarii la secret de mii de euro. Tot din bani publici.

Spitalu’ cu betegi te face să-i renegi!

Lansarea candidaților din curtea unui Spital public mi se pare jenantă. Un marketing politic de prost gust. La câți bani pompează omul de rând prin contribuții, ar trebui să fie mai multă decență. Dar ei cred că aduc bani de-acas’ de la mama lor și fac politică între bolnavi. Nerușinații!  

Pur și simplu târăsc Spitalul Județean într-o mocirlă politică! O să îi coste la vot faza asta. Veți vedea!

Lazany, omul „cu pita”! De pe firma soției sale, a livrat pâine la Spitalul unde era director!

Lazany a fost promovat de Mircea Buta și ani la rând a furnizat pîine pentru Spitalul Județean, prin compania ALCES, deținută de nevastă-sa. A fost director economic la Spital și prieten cu muncitorii și paznicii. Ambițios, a așteptat să fie promovat și-amu-și dă-n petic.

Lazany a-ndrugat printre dinți un text ieftin cu sportul și parcul, subiecte livrate de propaganda PSD. Năucul abia citește de pe foaie și se visează primar.

Directorul Spitalului are mari probleme de comunicare! Plătește bani grei pentru imagine și vorbește lemne. Dacă aveți curiozitatea, urmăriți-l live.

Batjocură la adresa PSD! Cei 3 din poză au confiscat voturile social-democraților !

În 2020, PSD a socs 2 consilieri locali + încă 3 de pe Alianța lu pește . Suciu e acum liderul opoziției și urlă-n-truna că el a adus bani pentru Rebreanu și face poze la marcajele rutiere. Consilierii PSD sunt praf și pulbere, iar Lazany e candidat la Bistrița. Circotecă în văzul tuturor!

Răducu a fost mai mult absent mandatul ăsta și pare sictirit de toate.

Nu prea pricep de unde poate scoate Lazany-baci vreo 9.000 de voturi ca să devină primar!

Pe Bistrița, UDMR NU contează și abia livrează 1 consilier local. Deci, de la unguri NU prea are voturi. Pocăiții NU pun potul la vrăjeala lui, popii, la fel. Nu are voturi nici pe zona socială unde primarul actual a construit vreo 3 blocuri. La voturile femeilor, NU-l ajută fața.

Asta cu transferul dinspre Radu, e poveste! Șeful CJ va avea belele mari în campania asta, deoarece NU a înțeles semnalul de la Cluj și forțează al 4-lea mandat! Treaba lui!

Picajul PSD: de la Crețu-ingineru’ la Lazany, pitaru’!

Mi-e milă de PSD-iștii care de la Crețu au ajuns la Lazany. Pare că Radu Moldovan vrea să dinamiteze din interior propriul partid și a trecut totul pe persoană fizică!

Lazany e marionetă într-un joc pe care NU-l pricepe. E dus ca ursul prin oraș să tragă partidul din colb.

E adevărat, Turc are problemele lui: de acțiune și sinceritate și nu -i va fi ușor în campanie, la întâlnirea cu cetățenii.

Băi, dar Lazany e catastrofă!

Unu ca Lazany nici măcar consilier local NU ajungea într-o societate europeană. Poate-poate: șef de scară! La noi, bietul visează erotic la bugetul de 50 de MILIOANE de euro/an, pe care l-ar gestiona la comanda lui Răducu.

Lazany baci, de la atâta propaganda plătită, ai ajuns să te visezi primar de Bistrița!

menio hozo picio labo”.

5 comments

  1. ,,oarba de Mureș,,

    EU SUNT CURIOASĂ TURCU DE CE A SĂPAT GROAPA
    AIA IN PIATA DEGEBAL ? A SPERAT SĂ GĂSEASCĂ
    TUNELURILE DACICE PE UNDE VENEATI LA FURAT IN TRANSILVANIA?LA AIA TE REFERI CU
    MENIO HAZA?CA FLORI CA POPESCU DE LA FLORARIA AMANTEI CRED CĂ POATE TOT PROSTUL ORI GAZON DE LA FIRMA LUI FIU SAU CUSTI PETRU VEVERITE
    MOARTE CU 35000 EURO STRUTI PLASTIC
    DE PAȘTE TE CREZI EUROPEAN CRETULE
    TRANSHUMANTA AȘA II SPUNE POATE
    SI CEHUL SĂ FURE NU TREBUIE SĂ TE STRADUIESTI
    SĂ ÎNJURI IN ARDELENESTE

  2. Când faci un comentariu „rău” intenționat se vede de la o poștă. Eu cred că un bun gazetar ar trebui să fie imparțial și echidistant pe acest gen de subiecte. Nu văd care e problema cu locul ales pentru anunțarea canditaturii celor doi. Măcar în spatele celor doi se vede un viitor spital de care vor beneficia toți locuitorii acestui județ și nu numai,chiar și aceia care îi contestă. Aș fi fost curios dacă actualul primar ar fi avut curajul să-și anunțe canditatura din fața gropii din Decebal.Iar referitor la cine v-a avea câștig de cauză la vot…’om trăi și ‘om vedea…Oricum faptele vorbesc…,iar actualul primar a arătat cu vârf și îndesat că e cel mai tare doar la fotografiat, cu munca și problemele reale ale orașului și ale cetățenilor mai puțin.

  3. Echipa „apreciem foarte mult că nu sunt [întrebări]”.

  4. „O să îi coste la vot faza asta. Veți vedea!”
    Dacă te înşeli Cosmin, te laşi de gazetărie?

  5. Ioi terem te tem ISTENEM !
    Ce fain o fost scris .
    Bravo BOTEZAT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!