Săptămâna viitoare începe sesiunea de depunere a proiectelor pentru acordarea de finanțare nerambursabilă de la bugetul județului

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud deschide, începând de săptămâna viitoare, sesiunea de depunere a proiectelor pentru acordarea de finanțare nerambursabilă de la bugetul județului pe anul acesta.

Potrivit șefului administrației județene, Emil Radu Moldovan, proiectele pot fi depuse în perioada 18 martie – 1 aprilie.

Ulterior, între 2 aprilie – 11 aprilie, se va desfășurarea etapa de evaluare a proiectelor, inclusiv verificarea documentației și a condițiilor de eligibilitate, evaluarea calității propunerilor de proiect și evaluarea financiară.

Rezultatele evaluării vor fi comunicate pe 12 aprilie. Între zilele de 15 și 16 aprilie se vor putea formula observații privind rezultatele evaluării de către solicitanți, acestea urmând să fie analizate și soluționate în zilele de 17 și 19 aprilie.

În perioada 19 – 22 aprilie se vor comunica rezultatele procedurii, lista proiectelor care vor beneficia de finanțare urmând să fie aprobată în perioada 25- 30 aprilie. Contractele de finanțare vor fi încheiate în intervalul 7 – 31 mai: Încheierea contractelor. Între 3 și 28 iunie se va publica anunțul privind atribuirea contractelor.

Bugetul de anul acesta al Programului pentru acordarea finanţărilor nerambursabile de la bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud pe anul 2024 este de 300.000 de lei, cea mai mare sumă fiind alocată domeniului ”Sport”.

Mai multe detalii despre acest program, precum și ghidul privind acordarea finanțărilor nerambursabile sunt disponibile AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!